Regulile Casei

Dupa cum se stie, secretul distractiei sta in reguli bine definite :).

Fiindca seara cu jocuri este organizata la mine acasa, consider ca este necesar sa stabilesc cateva reguli pe langa cele ale bunului simt, care presupun in mod automat ca se aplica.

  1. Pe cat posibil, veniti la timp. E greu sa intri intr-un joc gata inceput, si e neplacut sa nu poti incepe un joc fiindca nu sunt toti prezenti. Daca nu puteti ajunge la ora stabilita, anuntati ora la care ajungeti ca restul sa putem organiza jocuri mai scurte inainte sa fim toti.
  2. Consumabile: sucuri, alcool, snacks, pizza, etc. La mica intelegere, vom aduce unii sau altii ce urmeaza sa bem si sa mancam. Eu am tuica, vin de casa si visinata cam tot timpul. Putem decide sa comandam pizza pe parcurs, sau sa cumparam snacks din timp.
  3. Soti/sotii, prieteni/prietene, colegi/colege, cunostinte – desigur, sunt bineveniti (chiar incurajati!) insa trebuie ca insotitorul sa participe, nu sa stea plictisit/rusinat pe margine. Dar sunteti direct responsabil de persoanele pe care le introduceti in micul nostru grup.
  4. Fara violenta!  Ne mai certam – e  natural, in timpul jocului – insa fara agresivitate, va rog, ca sa nu stricam feng-shui-ul.
  5. Ultimele doua-trei persoane la plecare, ajuta sa strangem mesele, scaunele,  paharele etc.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s