About

gamesnitePe scurt, acest blog functioneaza ca o modalitate de interactiune cu cei ce doresc sa participe la serile cu jocuri pe care le organizez eu.

  • Fiindca majoritatii i-ar fi fost prea lene sa isi faca conturi pe un forum, dar interactiunea cea mai eficienta este online.
  • Fiindca fiecare poate da subscribe sau unsubscribe blogului dupa cum doreste, iar pentru comentarii poate folosi adrese de email adevarate sau fictive.
  • Fiindca nu vreau sa trimit spam in casutele tuturor de mail.
  • Fiindca e mai usor sa trimiti acest link unei persoane pe care doresti sa o inviti in clubul nostru secret.

Ca idee, acest grup este gandit sa evolueze in mod organic cu jucatori noi sau vechi astfel incat dupa o vreme sa contina persoane (nu neaparat/exclusiv montranisti) care isi doresc sa se joace din ce in ce mai mult. Planul meu secret este sa convertesc cat mai multi la acest hobby, ca sa am cu cine sa ma joc in mod regulat. Of, bine ca m-ati facut sa va spun planul secret!

Celor ce doresc sa participe la serile cu jocuri: va propun sa dati subscribe acestui blog, pentru ca eu nu voi mai trimite mailuri de invitatie la gramada, caci nu am de unde sti cine doreste sau nu sa fie invitat. Exista butonelul de Follow in dreapta paginilor de blog, sau folositi acest formular:

Asa ca: eu voi adauga cate o pagina pe blog de fiecare data cand organizez o seara. Cei care doresc sa participe la evenimentul respectiv sunt rugati fie sa adauge un comment cum ca vor participa (folositi un nume sau o porecla dupa care sa va pot identifica, va rog), fie sa imi comunice prin viu grai sau pe mail, sau pe skype, sau pe sms, sau pe whatsapp, sau pe viber sau… ati prins ideea. Cel mai simplu e prin comment la postare, ca sa vada toata lumea – in caz ca exista persoane care doresc sa evite (sau sa intalneasca) alte persoane, e mai usor asa, decat sa tot intrebe “Da’ cine mai vine?” in speranta ca X sau Y vine sau nu vine.

Daca  pentru o seara exista un numar decent de doritori, evenimentul se considera valid si de succes, si se va intampla cu veselie si voie buna. Si cu reguli. Rules are fun :).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s